0

Б ившият играч на Левски Емил Ангелов сподели пред в. „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща между Левски и Лудогорец. Той е на мнение, че ако „сините“ победят могат да се намесят в битката за титлата. 

„И двата отбора се движат добре. Левски изиграха доста тежки срещи, които спечелиха. В един мач като този може да се случи всичко. Трябва да се спазва добре тактическата дисциплина. Който е по-добър и покаже по-добри индивидуални качества, той ще победи. Нормално е аз да искам да спечели Левски. Ако се допусне поражение в Разград не вярвам това да се отрази на предстоящата среща с ЦСКА. Двата мача са коренно различни. Имат различен заряд. В крайна сметка Левски трябва да мине през тези мачове, за да постигне целите си. Надявам се и вярвам, че момчетата имат сили да се поздравят с две победи.

Радващо е, че се постигна победа в последната среща със Славия. Доволен съм от първото полувреме. През второто имаше какво още да се желае. Въпреки спада е важно, че Марин Петков реализира и оформи крайното 2:0 за Левски. Публиката допринесе за този успех. На стадиона имаше много хора, а това може само да ни радва. С тази велика публика Левски е по-силен“, заяви той. „Реално погледнато Левски е единственият отбор в България, който успя да им се противопостави и като гост и като домакин в последните години.

Сега е моментът да се постигне един хубав успех в Разград. Една победа за Левски в този мач може да завърже интригата за титлата, а и ако „сините“ си вземат и другите срещи могат да се борят за нея. На някои хора може да им звучи странно, но разликите не са толкова големи в класирането. Има още много мачове и е възможно да се стигне до различни обрати. Аз съм оптимист и вярвам в момчетата“, завърши Бабангида.