0

Б ившият играч на Левски и любимец на феновете Емил Ангелов - Бабангида заяви пред „Мач Телеграф“, че според него деветте обявени от „сините“ контроли са много, но все пак те ще дадат възможност на треньора Николай Костов да експериментира със състава и футболистите.

Той коментира и евентуалните трансфери на основните играчи на клуба Хосе Кордоба и Роналдо. „Девет контролни мачове са доста и предполагам, че през това време ще се пробват много играчи. Ще се даде шанс и на момчета, които имат по-малко игрово време. Целта е точно това. Да се видят и нови футболисти и да се прецени дали ще паснат на стила на Левски. Така си мисля. Но, ако трябва да сме честни - девет приятелски мачове са много. Това е почти половин сезон.

Има идея за това и щабът така е преценил. Колкото до това, дали ще натежи евентуална продажба на някои основни играчи, предстои да разберем. Има интерес към Кордоба и Роналдо. Те имаха силни периоди и съответно такива, в които не се представяха на нужното ниво, но в крайна сметка, ако ръководството е решило, че те няма с какво повече да помогнат, е редно да бъдат продадени. 

Какво още каза Бабангида - четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"