0

Л егендата на Левски Емил Спасов сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от играта на „сините“ в последната среща с Хебър, която бе спечелена с 1:0. Той е на мнение, че се е видяло много умора и почивката от една седмица дадена от треньора Николай Костов е заслужна. „Отборът играе добре и радва публиката.

Вижда се какво е и отношението на публиката към тима. Стадионите се пълнят и хората са зад момчетата. В действителност отборът върви в правилна посока. Вече се търсят за продажба футболисти на „сините“. Всичко това е плод на работата на Николай Костов. Левски играе по един съвсем различен начин в сравнение с предишните години при различните треньори. Костов направи така, че Левски да играе по начин, по който искат феновете с наличните футболисти. Нападателен, бърз и съвременен футбол. С повече импровизация играят.

Естествено, че има какво да се желае. Къса ни е скамейката. Няколко юноши непрекъснато взимат участие, а това е радващо. И все пак, когато липсват един или двама играчи се усеща веднага. Юношите все още не са готови за големия футбол и ще им е нужно време. Но те на пейката няма да израснат като играчи. Трябва да се пускат постоянно и хубаво, че Костов им дава шанс от първата минута. Само добри думи за Левски. 

Какво още каза Емил Спасов четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"