0

П оследният треньор, който е ставал шампион с Левски - Емил Велев, сподели мнението си пред „Мач Телеграф“ за предстоящата среща с ЦСКА 1948. Той заяви, че очаква победа от „сините“, но те не трябва да зависят само от Уелтън, който страда от контузия в този момент.

„Надявам се Левски да победи ЦСКА 1948. Това нулево равенство срещу Арда -не го очаквах. Мислех, че „сините“ ще победят, но не се получи. От доста време говорим, че когато Уелтън не играе, винаги липсва. Той няма заместник, което за отбор като Левски, не е хубаво. Не можеш да разчиташ само на един играч. Отборът трябваше да се подсили с един или двама играчи за подобни случаи. В момента виждаме, че Уелтън е незаменим. Не бива това да се случва в клуб като Левски. Скамейката е къса, но това не бива да бъде оправдание.

Целите на тима са винаги шампионска титла и спечелването на Купата на България. Това е! Естествено, че Левски има шанс да се вкопчи в битката за титлата. Има още много мачове до края, а разликата до върха не е толкова голяма. Аз се изненадах от думите на Николай Костов, че е сбъркал като е посочил за цел титлата. За мен има много време и точки за печелене. Левски има качествен и солиден отбор, играе добър футбол. 

Какво още каза Емил Велев четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"