0

С тарши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов говори след равенството 0:0 срещу Литекс в Ловеч. Той заяви емоционално, че се моли на Господ да се стабилизира здравословно, така че да води отбора пълноценно. Вили Вуцов дори разкри, че е призовавал ръководството да прецени дали е в състояние да изпълнява задълженията си. Специалистът се подлага на лечение и от клуба го подкрепят безрезервно.

„Едно от най-силните ни първи полувремена. Имахме през цялото време инициативата. Мисля, че днес имахме над 10 голови ситуации. Това, че не ги реализираме, не ме прави щастлив това нещо. Тренираме това нещо, но явно трябва да го правим още повече. Радващо е, че изиграхме силен мач в дефанзивен план. Изпуснахме света. Браво на вратаря на противника, мисля, че има сериозен потенциал. Аз го следя от доста време това момче. 
Аз бях две седмици по болници, не успях да участвам в работния процес и спойката между мен и отбора се беше разрушила. Мисля, че Янтра е в много добро състояние предвид много неща“, заяви Вили Вуцов.

„Имаме една страхотна публика. Подкрепят ни през цялото време. Аз имам до себе си един приятел-шеф - Михаил Миков, с когото работим изключително позитивно. Искам Янтра да е отборът на друго ниво, а докъде ще стигнем е друго", продължи той.

„Моля се на Господ да се стабилизирам здравословно, за да вляза в тренировъчния процес на 100%, защото сега не съм пълноценен. Опитвам се, но не мога. Понякога има неща, които са извън теб. Тежи ми, боли ме. Даже подсказах на ръководството, че, ако смятат, че в това състояние е по-добре да дойде друг човек да стабилизира нещата, но хората вярват в мен и не ми позволяват да мисля такова нещо. Дори и в самото ми лечение ми помагат всички в този клуб. Аз съм задължен да се излекувам и хората в Габрово да видят Янтра в едно друго ниво като отбор”, каза още той.