0

Н овото бразилско попълнение на Левски – Фабио Лима ще бъде вторият играч с това, който ще се подвизава по българските терени. Преди 21 години негов адаш стана шампион с ЦСКА. Става дума за централния бранител Фабио Лима. Той игра само през пролетта на 2003-а, като записа 10 мача без отбелязан гол, а даде две асистенции.

В един и същ сезон (2012/13) пък в Левски и ЦСКА имаше по един бразилец, който носеше името Марсиньо. Двамата обаче се разминаха и не се срещнаха на терена тъй като „синият“ Марсиньо игра през есента на 2012-а, а „червеният“ през пролетта на 2013-а.

И двамата бяха халфове, и двамата играха с 31 номер и вкараха по 3 гола за първенство. Марсиньо Иванилдо Да Силва, който играеше в Левски ги постигна в 12 мача, а Марсиньо де Соуза Грегорио отбеляза своите 3 гола в 7 мача, като един от тях бе във вечното дерби. Това обаче не го направи особено щастлив, тъй като „сините“ спечелиха големия сблъсък в края на април 2013-а с 2:1. Така попадението на „червения“ Марсиньо се оказа почетно и не донесе точки. Остава да видим дали „синият“ Фабио Лима ще бъде запомнен с по-хубави прояви от адаша си на „Армията“ преди 21 години.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX