0

Ф ейенорд ще опита да привлече вратаря на Лудогорец Серджо Пад, твърдят медиите в Нидерландия. Стражът има договор до лятото на 2024 година и грандът от Ротердам ще трябва да се бръкне, ако иска да вземе 32-годишния страж. Пад дойде в Лудогорец от Грьонинген, където бе несменяем титуляр в продължение на 7 сезона. Стражът е юноша на Аякс, а е пазил също така за Хаарлем и Гент. За „орлите“ Серджо записа 22 мача във всички турнири. Разградчани разполагат и със силен резервен страж в лицето на Симон Слуга. 

Бразилски сайтове пък съобщиха, че Лудогорец се интересува от левия бек на Флуминензе Марлон Ксавие, който може да играе и в лявата зона на халфовата линия. През 2022 година той има само 7 мача във всички турнири за бразилския колос и вече е скъсал договорните си отношения. 

„В Европа играчът привлича вниманието на няколко отбора - Серкъл Брюж от Белгия, Лудогорец от България, Монпелие от Франция и Легия от Полша“, разкрива Torcedores.com. Играчът получил предложения и от бразилски отбори в лицето на Сеара, Куяба, Форталеза и Жувентуд, но той е категоричен, че иска да продължи в Европа. Марлон е на 25 години и има един сезон под наем в португалския Боавища. Лудогорец обаче има трима леви бранители в лицето Антон Недялков, Дени Групер и Шакил Пинас и е малко вероятно да привлече още един играч.