0

Ф ен клубът на Левски София - Синя Зона Б-18, организира търг в помощ на петгодишния Божи (Божидар Светославов Трендафилов), диагностициран с аутизъм, като той се провежда на официалната фейсбук страница Синя Зона Б-18 до 28.12.22г. - 19:14ч.

Той включва 37 артикула, свързани с различни видове спорт, като футбол, баскетбол, волейбол и лека атлетика. Много от артикулите са лично дарени от известни спортисти като някои от имената, предоставили свои неща за благотворителната кауза, са Станимир Стоилов, Ивелин Попов, Инна Ефтимова, Милица Мирчева, Мартин Райнов, Джоана Нуамеруе, Драган Михайлович и други.

Сред артикули се открояват, мачова фланелка на Едгар Давидс от престоя му в Ювентус, носена и подписана лично от него, тениска, подписана от Антонин Паненка, тениска на Челси с послание лично от Дидие Дрогба, картина, лично изработена и предоставена от националката ни по лека атлетика Инна Ефтимова и много други.

Цялата събрана сума от търга ще бъде преведена по сметката на Божи.

С гореизложеното искаме да запознаем медиите и широката общественост със случая на малкия Божи, апелирайки за подкрепа в името на светлото му бъдеще.

Всеки който желае да дари допълнителни средства и да подкрепи Божи може да го направи на следната сметка:

Дарителска сметка:
IBAN BG39UNCR70001524914155
УниКредит Булбанк
Божидар Светославов Трендафилов