0

Ф еновете на АИК може да ударят сериозно рамо на ЦСКА. Причината затова са освиркванията, които отправят Йоанис Питас, след като стана ясно, че той може да напусне Стокхолм и да поеме към България. Нападателят не бе пожален при загубата с 1:2 от Калмар у дома, нищо че се разписа. „Не знам дали ще остана в отбора до края на този трансферен прозорец. Всичко е възможно. Стига да се появи нещо интересно“, обяви той през седмицата.

„Армейците“ и колегите им Швеция не могат да този етап да се разберат за цената. Скандинавците искат двойно. „Червените“ и Питас обаче могат да ползват ултрасите като коз и да му издействат трансфер при по-добри условия. Едва ли някой иска да играе в отбор, чийто запалянковци не го искат. А през годините крайните привърженици на АИК са показвали, че не се спират пред нищо.

Междувременно пък стана ясно, че Муса Дженепо със сигурност няма да стъпи на стадион „Българска армия“, въпреки че не си договори трансфер в Израел. За сметка на това той се появи в слънчева Анталия, където бе представен от едноименния местен тим. Той обаче ще играе там като преотстъпен за един сезон, след като се видя скъп и за комшиите. 

Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX