А гитката на Левски ще организира шествие до Националния стадион в неделя. Това стана ясно вчера, след като от Националния клуб на привържениците успях да си издействат разрешение от властите за целта.

В предишните мачове между двата тима органите на реда предпочитаха да няма подобни мероприятия от страна на запалянковците.

„Левскари, всички знаете какъв двубой имаме в неделя! Искаме да поканим всяко едно синьо сърце да се присъедини към нас пред клуба на НКП на бул. „Тодор Александров“ №23. Синята лавина ще залее улиците на нашия град, а всеки негов жител и гостенин ще има удоволствието да се наслади на непобедимата левскарска публика, макар и с риск от спукани тъпанчета!”, написаха от НКП. Часът на тръгване е 14,00. 

Иначе вчера в сайтовете за търговия се появиха куп оферти за билети за Сектор В, който е предназначен за привърженици на „сините“. Цена на пропуските няма, а се твърди, че се търси договаряне. То стартира от 35 лева, каквато бе реалната цена на пропуските. Появиха се обаче информации, че най-вероятно става въпрос за билети - ментета, които се бълват из цялата страна.