0

Ф еновете на Левски не си губиха много времето след последните събития около клуба. Те стартираха атака в социалните мрежи към един от най-богатите хора на планетата – Илон Мъск, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

„Първи ден – първо предложение да ни станеш собственик“, написа един от тях на профила на милиардера в „Туитър“.

Както е известно, Мъск бе особено активен там, а след това дори реши да закупи компанията. 

Смята се, че той има интереси да налива пари във футбола и дори бе спряган за клубовете на Острова, които търсят нови собственици. Това не са и първите родни „оферти“ към него. След като хареса снимка на роден фотограф, Мъск получи хиляди покани да посети България.

Свикват среща с Наско и Стоилов

Спешна среща с Наско Сираков поиска една от организациите, които трябваше да се превърнат в основен мотор за спасението на Левски. Става въпрос за Сдружението. Както е известно, неговите членове са задължени да внасят всеки месец членски внос. Така се гарантират постоянни постъпления, каквито не могат да се генирарат в паузата на първенството или с продажбата на клубни артикули.

Очакванията обаче бяха, че в него ще се включат 20 000 души. Засега обаче бройката е далеч по-скромна. Въпреки това обаче на два пъти Сдружението помогна на „сините“ със серизни суми във важен момент. Сега неговите членове искат да научат от Наско Сираков какви идеи има за спасението на Левски. Това ще стане на среща, която е планирана за утре, а на нея ще присъства и Станимир Стоилов. 

Феновете на Левски обаче не се спряха до тук. Те започнаха да пишат и по страниците на Фабрицио Романо. Трансферният гуру е известен с това, че умее да надушва и новите собственици на клубовете. „Кажи кой ще ни вземе сега?“, питаха го привържениците на „сините“.