0

Н якогашният любимец на публиката на ЦСКА Красимир Чомаков живее в Италия, но следи внимателно битката за шампионската титла в Първа лига между „червените“ и Лудогорец.

В интервю в днешния брой на в. „Мач Телеграф“ пловдивчанинът, който е заклет фен и на друг червен отбор – Ливърпул, акцентира върху възможността Левски да се изяви като арбитър кой да стане шампион.
На „сините“ предстоят мачове в челната шестица и с ЦСКА, и с Лудогорец.

„Левски имат мачове и с двата претендента за титлата в следващите седмици. Със сигурност могат да повлияят на това кой ще бъде шампион на България. Не е ясно какво решение ще вземат от „Георги Аспарухов“. Да се надяваме, че ще бъде вярното“, каза загадъчно Чомаков.

По думите му Лудогорец, който е само на точка пред „червените“, има къде да сбърка в оставащите 3 мача до края на сезона. „Но на терена нещата изглеждат малко по-различно“, отбеляза Краси Чомаков.

Той като зачекна и темата за „странични фактори“: „Естествено, че има други такива фактори. Не бива да се заблуждаваме, защото докато ги отхвърляме тези неща и се правим, че те не съществуват, ще си продължаваме по същия начин“, отбеляза пловдивчанинът, без да изпада в конкретика.

Каква е оценката му за Саша Илич, дали сърбинът трябва да остане на треньорския пост, и още – не пропускайте цялото интервю с Краси Чомаков в днешния брой на в. „Мач Телеграф“.