0

Н яма да има повече входящи или изходящи трансфери, увери изпълнителният директор на ЦСКА-София Филип Филипов пред журналисти на контролата срещу Пирин Благоевград от 13:30 ч. на "Българска армия". Преди нея на обледенения терен при почти 0 градуса температура бе представен и отборът за пролетния полусезон. 

“Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния потенциал. Това ще е съставът, който ще се бори през пролетта“, каза бившият защитник на "червените".

По думите му ЦСКА гони титлата. "Това винаги е била целта. ЦСКА трябва да преследва заявената цел и ще направим всичко възможно, за да постигнем тази титла. Вярвам в отбора и треньора, убеден съм в качеството на футболистите, които имаме", каза още Фичо.

Относно ситуацията около стадион „Българска армия“, той заяви: „Когато излезе конкретна информация за стъпките, които се следват относно стадиона, веднага и феновете и всички ще бъдат информирани.

Това което аз мога да кажа е, че се работи ежедневно, планът се следва, сроковете се спазват. ЦСКА ще има наистина модерен и европейски стадион. Няма нищо по-хубаво от това "Армията" да е пълна, да е червена и феновете да подкрепят отбора, безкористно, както са го правили винаги“.