0

Ф утболистът на Славия Тони Тасев сподели каква година изпраща и какви са му очакванията за следващата. Пред вестник „Мач Телеграф“ той коментира кои срещи на „белите“ са били най-силни и коя най-слаба. Крилото заяви, че иска да играе в силен отбор зад граница и че е останал много щастлив от световното първенство в Катар, след като Лео Меси и Аржентина триумфираха.

- Доволен ли си от представянето на Славия през този полусезон, както и от своето?

- Да! Доволен съм от представянето на отбора и от моето също. Естествено има още какво да се желае, но като цяло съм доволен. От последните няколко мача не съм, защото играх слабо и мога далеч по-добре.

- Кой момент би определил като най-труден за теб през есента? Игра с пукната глава по едно време...

- Най-труден беше може би този, когато ме удариха в срещата с Левски и не успях да взема участие в мача след това с Локо Пд. Тогава не можах да помогна на отбора. 

- Като че ли точно в този мач се усети твоята липса?

- Не знам дали се е усетила, но можеше и да е по-различно. 

- В класирането сте пети. Имате ли сили да се преборите за място в Топ 3?

- Да! Ние нямаме поставени цели от ръководството, но ние в съблекалнята сме си поставили такива и те са високи. Ще се борим за място в тройката и за Европа.

- Участие в Лига на конференциите ли е цел номер 1 за вас?

- Разбира се, това е цел номер едно. Да сме по-напред в класирането и да гоним Купата на България. Това сме си го поставили като цел, както треньорите, така и футболистите.

Цялото интервю четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"