0

К апитанът на Славия Галин Иванов сподели пред вестник „Мач Телеграф“ очакванията си за пролетния дял на шампионата. Той заяви, че е все по-малко вероятно да смени отбора и може и да остане при “белите” до края на кариерата си. Атакуващият футболист коментира и какви са целите пред отбора и как се работи с треньора на тима Златомир Загорчич.

- Настанихте ли се в Алания, хубав ли е хотела? Как е времето и базата?

- Да, настанихме се. Хотелът е много хубав, но времето е дъждовно. Базата е на много добро ниво.

- Доволен ли си от представянето на Славия през този есента?

- Да, но винаги може и повече. Мисля, че успяхме да съберем доста точки и не сме имали скоро такъв актив по време на паузата. Надявам се, че през пролетта ще сме още по-добри. 

- Кой мач би определил като най-добър за Славия през есента?

- Като се замисля вероятно мачът, в който победихме Левски на „Георги Аспарухов“ с 2:1 беше най-силен. Мисля, че този двубой ни беше най-силният, защото стигнахме до пълен обрат в заключителните минути.

- А кой беше най-слабият ви двубой?

- Срещу Спартак Варна не се представихме добре и това доведе до равенството 2:2. В този двубой не ни се получи играта, която искахме.

- В класирането сте на 5-а позиция, имате ли сили за място в топ 3?

- Нашата цел е да налагаме млади футболисти и да ги продаваме. Нямаме амбиции за Топ 3, но ако ни се отдаде възможност винаги бихме я атакували и ще се опитаме да я грабнем. Защо да не играем полуфинал и финал и за Купата на България. Ако успеем да се класираме за Европа, ще бъде много хубаво.

Цялото интервю четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"