0

Н овият президент на БФC Георги Иванов коментира наградите за "Футболист на годината" и изненадващо сподели, че скоро може да направи среща с Димитър Бербатов.

"С най-голям интерес гледах наградените футболисти. И тримата заслужаваха да спечелят и трябва да са пример за останалите. Имаме нужда от качествени играчи в националния отбор."

"Това, което не ми хареса, е че имаше много чужденци сред призьорите днес. Трябва да работим в школите, да развиваме таланти и все повече родни момчета да печелят тези награди."

"Трябва в детско-юношеските школи да се работи много. Искаме да имаме все повече добри футболисти. Младежкият национален отбор показа, че имаме потенциал, това е следващата вълна национални състезатели."

"Ние като спортисти искаме винаги да побеждаваме. Аз казах, че имаме големи очаквания за Европейските квалификации, но сега за Лигата на нациите бяхме по-умерени. Играчите обаче трябва да свикнат с напрежението, защото ако искаме да се класираме на голям форум, няма как да стане по друг начин."

„Ще опитам другата седмица да направя среща с Димитър Бербатов. Безсмислено е да водим войни, от които няма полза. Стилиян Петров и Мартин Петров са интелигентни хора също. Имат място в БФC. 

"Не е много удачно да се прави Изпълком по време на мачове на националния отбор. Не очаквайте всичко да се случи веднага, каквото сме планирали. Както казах, промените ще се случват постепенно. За момента идеите ни са да проведен Изпълком на 29-и март", допълни Георги Иванов-Гонзо.