0

П ървият треньор, станал шампион в България с три различни отбора - Георги Василев, сподели очакванията си за предстоящата среща между Етър и ЦСКА във Велико Търново. Той заяви, че „червените“ са фаворит, но „виолетовите“ са длъжни да търсят нещо от този двубой. „Очаквам хубав мач. Етър успя да победи в последната среща, а преди това беше доста затънал.

Създаде се настроение в тима. Светльо Петров се справя добре със задачата като треньор. От другата страна ЦСКА играеше добре до онзи ден, когато направи 0:0 с Арда на „Армията“. Показаха много слаба игра в сравнение с онова, което виждах преди този мач. Две различни позиции на два различни тима, които влизат в тази среща с ясното съзнание, че трябва да вземат трите точки", започна Гочето пред "Мач Телеграф". 

"За ЦСКА е задължителна победата, за да се борят за титлата, а Етър е длъжен да спечели, защото всяка загубена точка или три, водят до следващата стъпка на провал. Ще бъде оспорван мач. Ясно е, че „червените“ имат повече класа в редиците си и са фаворит. Но от това, което показаха в последната среща, ми се промени представата за тях. Върнаха се на предишното си ниво", продължи той.

Какво още каза Георги Василев - вижте в днешния брой на "Мач Телеграф"