0

П опулярният германски лекар Ерих Рембек ще решава селекцията на Левски, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

Именно той ще има тежката дума за Билал Бари, който все още не започва тренировки с тима, защото в България няколко лекари са направили напълно различни заключения за състоянието му. Припомняме, че мароканецът получи тежко контузия в началото на миналия сезон. Беше средата на септември, когато Бари пострада по време на тренировка, а в началото на следващия месец беше опериран. Оттогава обаче възстановяването му не върви по план и завръщането му се отлага постоянно.

Именно заради това изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров е използвал контактите си с едно от светилата в спортната медицина - Ерих Рембек, за да може именно той да реши случая. Германският лекар ще получи днес актуални снимки от магнитния резонанс на Бари и ще каже мнението си, което на "Герена" ще бъде прието като крайно. Така , ако Рембек каже, че Билал Бари няма да може да играе скоро, Левски ще вземе нов нападател. Ако пък немецът обяви, че мароканецът е близо до завръщане - "сините" няма да търсят нов таран.

Както "Мач Телеграф" първи съобщи - Левски на този етап не предвижда да привлича нови попълнения. Като изключим случая с Билал Бари, "сините" ще правят селекция само ако продадат някой от настоящите играчи.