0

Голмайсторът на Лудогорец Спас Делев говори след победата над ЦСКА с 1:0. Футболистът призна, че е реагирал малко импулсивно, но не съжалява за реакцията си, въпреки че е бивш играч на „червените“.

„Всички мои съотборници се раздадоха на 100%. Дойдохме, искахме да покажем, че сме по-добрият отбор. Знаехме, че ще бъде тежък мач, след като са напълнили стадиона, но нека е пълен. Много важни три точки за нас. За да бъде в Лудогорец, всеки един от нас има качества, когато му се даде шансът, да ги покаже“, заяви той.

„ЦСКА игра повече директен футбол, ние играем повече с топката. Понякога се водиш по стила на противника, а не трябва да го правим, това си казахме и преди началото на мача. Пирошоуто повлия на ритъма на игра. И миналия път така спряха и после вкарахме гол. И сега така стана. Може би малко импулсивно реагирах, зад вратата имаше някакъв човек, който ме псуваше през целия мач. Не съжалявам за реакцията. Играл съм в ЦСКА, но това е минало, играя за Лудогорец, за всеки клуб, в който съм играл, давам максимума“, каза Делев.