0

Н ай-после! Фернандо Каранга се завърна и отбеляза два много майсторски гола за ЦСКА. След две отменени попадения, един безумен червен картон на „Тича“ и още няколко пропуска, бразилецът най-после счупи каръка – полетя във въздуха и на два пъти с глава вкара срещу Ботев Пд. Така отново той отбеляза на петия си мач, както беше и предния път. Тогава Каранга вкара два пъти на Черно море за успех с 3:1, а сега – при успех с 4:0 над Ботев Пд. 

Сега всички фенове на ЦСКА се надяват, че след като Фернандо Вкаранга отново е тук, головете му за „червените“ ще завалят. Първият престой на бразилеца завърши с впечатляващ актив – 42 мача и 31 гола. След завръщането му през зимата, показателите му са 5 мача и 2 попадения. Така, че рестартът е даден.

Да си го кажем честно, Каранга изобщо не изглежда с 6 години по-голям. Нито физически, нито ментално. И за секунда не можем да си помислим, че футболист с подобен характер е улегнал. Дори сякаш е станал още по-експресивен и все по-кратко може да сдържа емоциите си.

Целия текст четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф".