0

„Съжаляваме, че изпуснахме победата. Имахме по-чистите голови ситуации. Аз, в съблекалнята, им казах, че се гордея с тях, Искам да виждам националния отбор да играе по този начин“, бяха първите думи на техническият директор Георги Иванов за равенството със Сърбия.

„Играхме добре срещу Черно гора и не заслужавахме да загубим. Направихме по-слабо първо полувреме срещу Унгария. Срещу Литва трябваше да победим, както и днес срещу Сърбия. Този отбор има потенциал.  Поздравявам президента Михайлов, треньорския екип, футболистите“, каза още Гонзо и след това започна да сипе критики. 

„Имаше част от публиката, която не искаше България да победи. Имаше хора, които дойдоха преднамерено да плюят по президента и по отбора. което граничи с тотална глупост. Има много журналисти, които изказаха мнение, а нямат компетенцията да говорят за футбол. Да се въздържат много-много от коментари, защото не е тяхната материя, точно", ядоса се Иванов.

„Да кажеш, че отборът не е играл добре. Ние бяхме класа над Литва. Днес показахме, че играем добре. Няма да стане с някаква опозиция, която да настройва клубовете. Няма да стане по този начин. Работим с детско-юношеския футбол и показахме, че може да работим. Ние вярваме, че ще имаме успех с тези футболисти", отсече пловдивчанинът.

„Черна гора с една наша грешка ни победиха. Един треньор се опитва да изгради отбор с млади футболисти, с бъдеще за следващите седем години, а ние започваме всички да го критикуваме. Това ли искаме да направим? Искаме да провалим националния отбор с платени хора. България води и те викат против България", беснееше той.

„Това ли ще бъде новото поведение на продължаваме промяната в българския футбол? Това ли ще бъде? Ако искаме българският футбол да има успех, трябва да бъдем обединени всички – президенти, треньори, директори, всички заедно. Тези хора, които искат да вземат властта не виждам да са обединители, а са разединители. Аматьори!“, завърши Георги Иванов