0

Г рузинският национален селекционер Вили Саньол показа съпричастност и пожела бързо оздравяване на Тодор Неделев. „Първо, от името на нашия екип пожелавам на Тодор Неделев бързо оздравяване. Това беше голям шок за нас и осъзнаваме, че подобно нещо може да се случи на всеки“, каза той на брифинга си.

„Колкото до мача и това, в еуфория ли сме и гледаме ли съперниците отгоре, някак си високомерно? Рядък случай е, когато грузинският отбор е постигнал такъв успех. На този фон чакаме четвърти пореден. Но моят отбор е съставен от професионалисти и вярвам, че всички 29 извикани играчи ще продължат да го правят и в бъдеще... В отбора има голяма конкуренция и всеки трябва да иска да заеме място в основния отбор. Например Китеишвили игра в последните минути, но беше полезен. За нас е важно да поддържаме този заряд“.

„Имаме трима отлични вратари - Мамардашвили играе на най-високо ниво и нямаше риск да го настроим за гостуването в Скопие, без значение липсата на игрова практика. Няма как да се притеснявам, който и да е на вратата“, заяви още Саньол. „Мачовете са много на гъсто, през два дни буквално. Като цяло нашата цел беше своевременно преразпределение на силите. Играчите знаят, че това е работа на треньора - той трябва да вземе решение дали да сложи играч или не. Важното е това да бъде справедливо“, добави той.