0

П опулярният гръцки певец Триандафилос предложи дует на звездата на ПАОК Кирил Десподов. Футболист №1 на България отново накара всички в южната съседка да говорят за него, след като вчера наказа с 2 гола Панатинайкос за 2:1 в дербито за върха на шампионата. Феновете на ПАОК пък празнуват победите в ритъма на Σε παίρνω για να σου πω („Звъня, за да ти кажа“) – хита на Триандафилос, който Кирил реши да изпее, когато трябваше да се представи с песен пред новите си съотборници в солунския тим.

„Благодаря за топлото посрещане. Обещавам, че ще дам 100%, за да помогна на отбора да постигне целите си“, каза тогава Десподов и след това се качи на стол, за да покаже певчески умения. Изпълнението зарази социалните мрежи.

„Говорих с Десподов, тази песен е неговият чар, той е невероятно момче и прави поразия с песента в ПАОК. Наистина се радвам за него, той е впечатляващ играч.

Предложих да направим като дует, когато го чух да го пее. Синът ми играе за Ювентус и му изпратих видео, и той каза, че би искал един ден да играят като съотборници. Щом отворят стадионите, искам да дойда на „Тумба“, за да видя Десподов отблизо и когато вкара, целият стадион да пее песента“, каза Триандафилос, който е спортна натура и стана популярен покрай участието си в местния „Сървайвър“.

Изпълнителят коментира и връзката му с футбола: „Зет ми е „болен“ по ПАОК, мой племенник играе за ПАОК, името му е Лагоянис и се надявам да има добра кариера, аз подкрепям Реал Мадрид. Играх футбол в Родос, играх и в Микти Додеканису, тогава трябваше да избирам – пеене или футбол, така реших да пея“, допълва Триандафилос Хадзиниколау.