0

С тартира продажбата на билети за домакинството на националния отбор от квалификациите за Евро 2024 срещу Сърбия. Двубоят ще се проведе на 20 юни, вторник, от 21:45 ч. на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. 

Това е трети мач и за двата отбора в група G на Европейските квалификации, но се намират в противоположните краища на класирането. Сърбия има 6 точки от два мача, а България е без точка.
От днес билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн. 

От 16 юни, петък, пропуски ще могат да бъдат закупувани и на касите на стадиона в Разград.

Цените на пропуските са както следва: Сектор А – 12 лв., Сектор Б (Моци) – 10 лв., Сектор Г – 10 лв., Сектор В – 15 лв., ВИП-билет – 50 лв.

В т. Нар. "Семеен сектор" родителите с деца имат места в обособена за целта зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (15 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването от европейските квалификации срещу Литва на 17 юни в Каунас, следва да заявят намерението си на e-mail: ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 2 9055349, като предоставят трите си имена, дата и място на раждане.