0

Т реньорът на Спартак Вн Димитър Димитров хвърли бомба. Той заяви, че не очаква да има феърплей до края на първенството. 

"Не, не очаквам да има феърплей. Случиха се доста съмнителни мачове, знам доста неща, но не искам да ги коментирам, защото не мога да ги докажа. Не очаквам и няма да има феърплей. Това мога да го коментирам на 100%", заяви Херо.

"Виждате какво е отношението на съдиите към нашия отбор. Най-малко Спартак може да влиза в някакви схеми"

"Току-що в съблекалнята ми казаха един факт, който ме озадачи. Малко странно ми изглежда че ВАР ще бъде варненски съдия, което ми прозвуча странно, но връщайки лентата назад гледам, че този рефер в последните четири мача по някакъв начин е свързан с мачовете на ЦСКА. Без да обвинявам в нещо, но ми се струва доста странно и съмнително", добави Димитров. 

Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач. Да, ЦСКА са фаворити и лидери, но смятам, че нашият отбор има своите шансове. В никакъв случай не излизаме като обречени", започна Херо. 

"Мисля, че напрежението ще е и в двата отбора. Да, целите са различни, но напрежението остава еднакво, защото всеки си гони своите цели."

"Досега не съм коментирал съдиите, надявам се всичко да бъде нормално и точно, защото тук се решава съдбата на определени отбори и футболисти. Надявам се всичко да бъде коректно. Не виждам полза да ги коментирам, толкова наказания съм получавал, а не съм виждал никаква полза от цялата история", каза още Димитров. 

"Най-големите притеснения, които имам - реализирането на гола, ахилесовата пета на нашия отбор. Играем добре, но не можем да реализираме усилията на футболистите. Кадрово няма как да го променим. С тези футболисти, които са тук, с тях трябва да излезем от тази ситуация. Според мен техните проблеми са по-скоро психологически, като наблюдавам дори техните реакции на тренировките като изпуснат някое положение."

"Нямам претенции от играта на тези момчета. Те играят почти на своя максимум. Превъзхождахме отбора на Локомотив София, но загубихме. Напрежението дава отражение. Да не давам пример с отбори като Лудогорец и ЦСКА, въпреки потенциала и възможностите им. Трябва да се опитваме да излезем от това напрежение, защото ще го има във всеки един мач докрая", добави треньорът на Спартак Варна.  

"Няма да издавам силните и слабите страни. Най-силни са ЦСКА на статичните положения. Там трябва да се опитаме да намерим балансиран състав, който да отговаря ръстово.", завърши Херо.