0

 

Треньорът Димитър Димитров - Херо призна, че няма никакви контакти с Левски. Така той потвърди информацията на "Мач Телеграф", че няма никакви шансове да поеме "сините". На "Герена" дори не са обсъждали името му като евентуален заместник на Николай Костов. Последният ще остане начело на Левски и след Нова година.

"За Левски няма нищо. Моите отношения с Наско Сираков са много по-специални", коментира Херо пред "SportLiv". 64-годишният бургазлия е спряган за завръщане начело на Спартак Варна, който играе във Втора лига, но има шанс за промоция още през този сезон.

"Честно да Ви кажа и аз не знам каква е истината. Всеки си пише нещо и аз трябва да оборвам, че това не е истина. Няма нищо конкретно и за Спартак Варна. Дали собственикът на клуба е споменал някъде, че иска да отида, е едно на ръка, но с мен никой не е разговарял - дали ще отида или не. Това са съвсем различни неща. Първо трябва да има някакво официално предложение, за да коментирам и да говоря", обясни Херо.

"Засега нямам оферти от други клубове. Знаете отпреди за Ботев Пловдив и Спартак Варна. Това, което се слуша и чете навсякъде. Други отбори няма", отговори Димитров на въпрос има ли предложения от други клубове.

Още изказвания четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX