0

Т реньорът на Славия Хосе Мария Бакеро бе доволен от показаното от неговите възпитаници в мача с ЦСКА (1:1):  "Можеше да спечелим или да загубим. Двубоят е 90 минути. Това е най-добрият ни мач до момента през сезона, коментира той след двубоя на „Армията“. - Тренирахме две седмици и се подобрихме в тях. Направихме промени. Има още доста работа, за да вървим още напред. Сега играхме с доста повече увереност, това е пътят. Доволен съм от показаното. Винаги има какво да се подобрява.

Преди ни липсваше интензивност в последните 30 минути от мачовете. Ще продължим да работим в тази насока.

Срещу Черно море най-накрая ще играем у дома. Мачът ще бъде различен. Сега се справихме добре и ще продължим да работим всеки ден", допълни Бакеро.

Колегата му в ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели, че отборът му не е това, което би искал.

"Не се намираме на нивото, на което искаме да бъдем. Организацията на играта не е добра, физическата подготовка и интензитетът не са на необходимото ниво. Представихме се по-добре в сравнение със сблъсъка със Сепси. Процесът ще отнеме време. Знам каква е ситуацията в отбора, виждам момчетата всеки ден, сподели той. - С времето ще докараме отбора до ситуацията, в която феновете искат да го виждат. Не съм съгласен, че създадохме много ситуации. Не сме на нивото, което подобава на ЦСКА. Не изглеждаме достатъчно свежи. По-компактни сме, но не е това, което трябва.

Гъвкави сме тактически. Имаме различен брой формации, които можем да използваме.

Не искам да влизам в спекулации за евентуални трансфери. Доволен съм от влиянието на Лазар Туфегджич. Можеше да вкара повече голове.

Срещу Лудогорец ще трябва да променим доста неща. Имаме качествата да се сражаваме с тях, но за 6 дни ще бъде трудно. Футболът е странна игра. Ще отидем със самочувствие, че можем да ги победим и ще опитаме да го направим", каза Ел Маестро относно предстоящия мач с шампиона в Разград.