0

С тарши треньорът на Ботев Враца Христо Янев заяви, че отборът ще направи всичко по силите си да изпълни целта да остане в елита и през следващия сезон. 

"Момчетата успяха да покажат духа от Благоевград и да реализират малкото ситуации, защото в предишния мач имахме повече положения, но не успяхме да вкараме.

Всички ни бяха отписали, бяха ни заровили под земята, но ние драпаме със зъби и нокти да излезем на повърхността. Напрежението ни държи живи в момента. Трябва да бъдем смирени и като стъпим на терена да покажем какво можем.

Тази победа не променя нищо за нас, излизаме да се надиграваме с отборите.

Стараем се да запазим баланс в мачовете, най-важно е да бъдем здраво стъпили на земята и да се подкрепяме като отбор", каза Христо Янев пред "Диема Спорт".

Треньорът на Хебър Любослав Пенев определи липсата на ефективност в завършващата фаза като основна причина за загубата от Ботев Враца.

"Основното за загубата е, че не вкарахме гол. Играхме добре, създадохме ситуации, но не вкарваме. Това е основната ми забележка към отбора.

В нелека серия се намираме, но ще излезем от нея. Играхме открит, нападателен футбол, ще дойде момент да вкарваме и голове.

Всичко зависи от нас, с желание, самочувствие и характер се печелят мачове.

Продължаваме да се борим, няма да се отказваме. Остават три мача и ще положим максимални усилия.

Вярвам, че ще останем в Първа лига", каза Любослав Пенев.