0

Х ристо Янев коментира загубата на Ботев Враца от Крумовград с 0:3. Специалистът, играл в ЦСКА, сподели, че той поема вината за поражението.

"Причините ги търся само в себе си. Има нещо, което не съм направил през седмицата, което е трябвало да направя по различен начин, за да мога да разкажа на отбора нашите очаквания. Директен отбор срещу нас, който обича единоборствата. Всяка една втора топка я взеха", започна Янев.

"Може би вината е само моя. Виждам във футболистите добри качества. Виждам качества, които ще ни бъдат полезни. Нещо трябва да промени коренно още тази седмица, защото ни предстоят тежки мачове. Днес загубихме всички единоборства. Не съм човек, който обича да сочи. Виждам грешка в целия отбор. Днес Крумовград имаше повече желание и заслужено ни надиграха", сподели наставникът на Ботев Враца.

"Те вече знаят какво искат. Футболистите трябва да покажат желание от себе си. Уважение се заслужава с играта на терена, с подхода към мача. Ние сме професионален отбор, трябва да асимилираме цялата информация. Отборът тренира добре. Стараят се много, влагат се много", добави Янев, който държеше синя стрес топка в ръцете си.

Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски пък логично бе щастлив. „Доволен съм от победата. Радвам се за всеки отбелязан гол. С оглед на важността на мача, играчите се вложиха максимално и това заслужава уважение“, заяви Атанас Рибарски. „Иска ми се да излезем от тази ситуация. Надявам се да влезем така и в следващия мач, защото всеки следващ мач е най-важен за нас“, каза още той.

„Нуждаем се от същата ефективност срещу Локомотив Пловдив, компактност в защита и да търсим бързо да развиваме атаките си, за да постигаме резултати. За всеки нападател е важно да вкарва, за да има самочувствие. Радвам се, че отбелязахме три гола, имахме ситуации и след това. Хубаво е, когато има ситуации и ги реализираме“, завърши Атанас Рибарски.