0

Л евски има нужда от силен Андриан Краев, а такъв нямаше в петък. Халфът сбърка при първото попадение на Берое, но въпреки това не можел да приеме критиките, които бяха отправени от него, пише днес в. „Мач Телеграф“.

 Най-вече от Николай Костов, който дори го замени на почивката. И това не е само заради тази издънка, а за още куп грешки, които Анди е допуснал. По принцип на „Герена“ са доста внимателни с него. А причината затова е ясна. Националът все още не е подписал нов договор с клуба. Смяташе, се че двете страни са близо до сближаване, но това все и така не се случва. Колкото и усилия да се хвърлят от страна на треньори и шефове. Краев бе спряган за трансфер в Лудогорец, но в момента никой не може да му гарантира нищо. Както бе и през лятото, когато се твърдеше, че едва ли не е със сигурен подпис с унгарци. Такова нещо обаче не се случи.

В момента продължават разговорите между „сините“ и агентите му, които в момента са нови, след като Краев реши, че правата му трябва да бъдат защитавани от хората на брат му.

И той, както и Жереми Петрис, са от хората, от които зависи не само представянето на клуба, но и селекцията. В момента на „Герена“ започват да стесняват кръга от имена, които ще пробват да привлекат в редиците си. На този етап става въпрос предимно за играчи, които са извън нашето първенство. Тимът си отвори широки врати затова, след като се сдоби в паспорти за трима свои футболисти, които до този момент затваряха квотите са нови имена извън ЕС.