0

С лед като едното четирибуквие, базирано напоследък в Панчарево, обяви нов изпълнителен директор в лицето на Радослав Златков, и другото - но с индекс 1948, официализира своя.

„Армейци,

Днес, 24 септември 2024 г., на Общото събрание на сдружение ФК ЦСКА 1948 бяха приети промени в състава на Управителния съвет.

Събранието прие оставката на досегашния председател Добрин Гьонов и избра Стефан Сотиров за нов председател.

Управителният съвет също така избра Стефан Сотиров за изпълнителен директор. Той ще поеме функциите от Добрин Гьонов, който изпълняваше тази длъжност през последните 8 години.

Стефан Сотиров е роден през 1990 г. в София. Средното си образование получава в Италианския лицей, след което завършва „Право" в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и в продължение на няколко години работи като адвокат.

През 2019 г. заминава за Мадрид, където специализира „Спортен бизнес и право” в Бизнес училището на Ла Лига. Към специализациите си в спорта прибавя и завършения с отличие през 2024 г. „Сертификат по футболен мениджмънт" (CFM), организиран съвместно от УЕФА и Университета в Лозана, Швейцария.  
От 2017 г. е член на Управителния съвет на клуба, а от 2021 г. заема длъжността административен директор на Детско-юношеската школа на клуба.
През 2023 г. е избран за член на работната група по младежки футбол към Европейската клубна асоциация (ECA).

УСПЕХ!“, написаха от ЦСКА 1948 в социалните мрежи.