0

Т реньорите на Локо Сф и на Хебър не бяха доволни от нулевото равенство между двата отбора. Наставникът на столичните „железничари“ Иван Колев отчете, че неговите футболисти пет пъти са излизали сами срещу вратаря, но не са успели да вкарат.

"Пет пъти излизаме сами срещу вратаря и не реализираме. Не мога да си го обясня!", започна Колев.

"Противникът взе точки от добри отбори. Проспахме първото полувреме, играхме с много грешки в средата на терена. През второто полувреме доминирахме изцяло, излязохме сами срещу вратаря, но не вкарахме. Играта ни стана много по-динамична, объркваща за противника. Виждате, че хората, които привлякохме, имат сериозен проблем с подготовката. Използваме официалните мачове, за да ги подготвим. И да дойдат нови хора, няма да са ни полезни".

"Паузата ще дойде добре. Трябва да помислим много сериозно как да станем по-бързи и динамични в средата на терена", каза треньорът на Локомотив София.

Треньорът на Хебър - Веселин Великов, прие философски спечелената точка в гостуването на Локомотив София. Той заяви, че отборът е можел както да спечели, така и да загуби, но не скри яда си от положенията, които създаде съперникът.

"Както играхме добре първото полувреме и можехме да победим, така и да загубим, след като ни създадоха такива положения пред нашата врата - да излизат сами срещу вратаря от центъра. Мисля, че ако не ни бяха отнели гола, щеше да стане друг мач. За мен това е контактен спорт и не е някакво бутане с ръце. Дано да не отмени такъв гол на Лудогорец или ЦСКА му пожелавам на съдията.

Искахме повече в този мач, но е недопустимо да ни направят такива положения. Това само един аматьорски отбор може да допусне такива грешки, дано повече не ги допускаме. Ще подобрим това с тренировки.

Най-много ни пречи това, че не играем в Пазарджик. Щяхме да имаме още минимум 3-4 точки отгоре. Нашето ръководство прави всичко възможно да се върнем в Пазарджик”, заяви Великов.