0

А ко глупостта можеше да лети, този ЦСКА отдавна щеше да е като Халеевата комета.

Това се доказа и от треньора Томислав Стипич, който бръщолеви вече откровени тъпизми, доста от тях - и напълно несвързани.

Вярно, той бе много разочарован от загубата на "червените" с 0:1 от Славия. Хърватинът с немски паспорт призна, че няма глас от викове по своите играчи по време на мача.

"За първото полувреме можем да кажем, че не бяхме на ниво. Съжалявам за гласа ми, че го няма, но крещях на отбора да играе по-добре и исках да ги подтикна към промяна. Искам да благодаря за обръщението към мен, че се обръщате с „господин Стипич“. Уважавам това. Нямахме стабилност през първото полувреме в двете фази на играта, но през втората част това се промени и бяхме компактни", започна Стипич.

"Не е имало подценяване, със сигурност. Причините за резултата са съвсем други, но предпочитам това да остане между мен и играчите. На първо място искам да заявя 100 процента, че ще променим тази ситуация и ще върнем ЦСКА на пътя на успеха. Става въпрос на тактика, променихме някои неща в нашия отбор и затова са промените", продължи той.

"Ситуацията с Чорбаджийски е следната – има дефект на менискусите на двата крака. Имаше проблем с единия, бе опериран, но има болка в другия. Трябва да обърне внимание на проблема. Съжалявам, че не ви информирах по-рано, но забравих. Не знам колко ще отсъства, не съм лекар, може би няколко седмици или 1-2 месеца", поясни Стипич.

"Догодина ще играем в Европа, сигурен съм. Дошъл съм да стана шампион с ЦСКА. Не съм уточнявал кога ще стане, но причината да съм тук е да взема титлата с отбора", уникално завърши тренерът.