0

Ф утболистите на Левски ще разделят отборна премия от 205 000 лева. Парите са осигурени от спонсорите на клуба. От Palms bet, който до момента е основен благодетел на тима, са решили да възнаградят „сините“ със 180 000 лева бонус за достигането на финала в турнира за Купата на България, пише "Мач Телеграф" в днешния си брой.

Както е известно, именно това бе афиширано като цел номер 1 през отбора, след като Станимир Стоилов се завърна на „Герена“. Парите се дават с цел футболистите да имат допълнителна мотивация за битката, която предстои с ЦСКА. Двата гранда не са се изправяли в такъв мач от 2005 година насам. Тогава „сините“ ликуваха след продължение – 2:1.

Иначе още след мача от „Герена“ разкриха, че са имали и стимул от още един от техните партньори. Става въпрос за „Еврохолд“, който се включи с помощ във важен момент на тима при изчистването на дълговете за вземането на лиценз. „Левскари, „Еврохолд“ отново подкрепи отбора на „Левски“. Рекламният партньор на клуба предостави отборна премия от 25 хиляди лева за двете победи над „Лудогорец“ в полуфиналите в турнира за Купата на България и класирането за финала. Ръководството на „ПФК Левски“ изказва своята голяма благодарност на „Еврохолд“, уведомиха „сините“ от официалната си страница.