0

"Всяка една победа е важна. Еуфорията премина и се готвим за следващия мач с Ботев Враца", обяви треньорът на Черно море Илиан Илиев. "Няма много време да изпадаме в крайности. Няма лесни противници. Не стана красив мач срещу ЦСКА", продължи той пред БНТ.

"Напрежението взе връх при нас. Опитваме се да свалим топката на тревата и да търсим празните пространства. Показахме себераздаване и битка. Тези неща връщат хората на стадиона. При загубата от Лудогорец подходихме наивно, след като поведохме. ЦСКА и Лудогорец имат футболисти, които наказват и най-малките грешки", смята спецът и се върна към ситуацията, разбунила духовете по оста Варна - Разград.

"Няма човек, който да ме убеди, че ако ситуацията бе в нашето наказателно поле, вратарят ни нямаше да бъде изгонен. Ние изразихме мнението си, а Лудогорец ни атакува, което не е нормално", заяви Илиев.

"Искаме да сме трети, но по-нагоре ще ни бъде много трудно. Има доста мачове. Локомотив Пловдив, Левски и ЦСКА 1948 имат потенциал да се борят за тройката. Последните години бяха оспорвани. Надяваме се тази година да останем в тройката. Всички мачове са трудни", призна той.

"Още не сме избрали състава за мачовете с Танзания и Азербайджан. Няма да има изненади, дори и да има дебютанти. Искам да видя желание и още по-голямо самочувствие, което понякога ни липсва. Самочувствието трябва да носи победите. Не можем да кажем, че сме фаворити в Лигата на нациите. Имаме качества и талант, трябва да си върнем увереността", завърши Илиев.