0

И лиан Илиев ще заложи на сигурно относно още един от хората, с които ще работи. Вратарите ще бъдат поверени на Здравко Здравков. Двамата работиха заедно на „Герена“, а Здравков бе един от тези, които си тръгнаха с Илиев, след като той бе уволнен.

Наскоро бившият национален вратар бе представен от Лудогорец, където се завърна по желание на Георги Дерменджиев. „Орлите“ няма да му правят проблеми и той ще работи при тях, както и в националния отбор. Самият Илиев ще продължи работата си в Черно море поне до лятото.

 Един треньор обаче е отказал да влезе в щаба на Илиан Илиев като национален селекционер, разкриха запознати. Става въпрос за Атанас Рибарски, който стартира сезона като старши на ЦСКА 1948, но не успя да се задържи там. Илиев го е поканил за анализатор. Смята се, че Рибарски е един от най-добрите такива в България. Той заемаше тази длъжност и в ЦСКА 1948 преди да бъде назначен за старши на „червените“.

Рибарски обаче е бил категоричен, че отново му се работи като треньор, а не като анализатор и следи ситуацията около свои колеги в Първа и Втора лига.