0

 

ЦСКА ще се опита да си подсигури три точки аванс пред Лудогорец още след първия кръг, като за целта треньорът Саша Илич ще хвърли четирима нови още от първата минута. 
Въпреки силната игра на Димитър Евтимов в контролите той ще остане резерва на безспорния титуляр през последните три сезона Густаво Бусато. В дясната зона на защитата наказанието на капитана Иван Турицов превръща в титуляр Асен Дончев. При централните защитници се включва и първото ново попълнение – Кордоба, който ще играе рамо до рамо с Мено Кох. Те са предпочетени за сметка на национала Християн Петров и Енес Махмутович, който пък бе от първата минута на терена в последните мачове от миналия сезон.

На левия фланг на отбраната ще застане друго от новите попълнения – Санянг, който не направи особено добро впечатление в контролите от подготвителния период. Наказанието на Вион не оставя особено опции и предвид схемата от 4-1-4-1 Илич ще разчита на Амос Юга за дефанзивен халф. Подобно на контролите и сега на десния фланг ще бъде Тобиас Хайнц, въпреки че той е по-ефективен навътре в терена. В средата ще бъдат Линдсет и Марселино Кареасо. Отляво ще бъде третото ново попълнение Майкъл Естрада, а на върха Илич ще хвърли най-скъпата си покупка – двумилионния нападател Фаетон. Той е по-евтин единствено от спрягания от „Билд“ като ново попълнение на Лудогорец – Квидва Дуа, който ще струва на разградчани 2,5 милиона евро. В групата пък изобщо не попадна  привлеченият в последния момент Данило Асприля. Така ЦСКА почти успя да сглоби мечтаната комбинация в атака, като засега само бившият играч на Литекс не играе.

Още за ЦСКА четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX