0

Ч ерно море има проблеми с реализирането на голове, а опитият нападател Исмаил Иса е призван да ги реши. Вестник „Мач Телеграф“ се свърза с 33-годишния футболист, който разкри какво очаква от пролетния полусезон на Първа лига.

- Подготовката започна, как се чувстваш? Всичко наред ли е?

- Да, всичко е наред. Чувствам се супер! Всичко върви нормално и по план. Тренираме много добре и се надявам така и да приключи подготовката. Без травми и без проблеми. Всичко да е наред и да завършим нормално, за да сме готови за предстоящите мачове през пролетта.

- Как ви са целите пред вас до края на сезона?

- Целите са да играем добре и да сме колкото се може по-напред в класирането. Както винаги. 

- Промъква ли се желанието за Топ 3, реална цел ли е?

- Абсолютно, колкото и клиширано да е, апетитът идва с яденето. Ние искаме да показваме добра игра и качествен футбол. Желанието на всеки един от нас е да радваме хората. Показваме ли добрият футбол, който всички искаме. нещата ще се получат.

- До колко е важно как ще стартирате полусезона и може ли това да е показателно за Черно море?

- Винаги е било важно да стартираме с победа. Независимо дали сезона или полусезона. Надявам се всичко да е нормално и да покажем добра игра още в първия мач. Дано тръгнем с победа, защото това е важно за нас.

- Ще успеете ли да надградите през зимната пауза?

- Надявам се да успеем, защото затова работим и всички се стараем. Илиан Илиев е много добър треньор и ни помага постоянно. Учи ни на много неща и дано и ние да продължим да тренираме добре, да се стараем и да се представим на високо ниво. Мисля, че ще успеем да надградим и ще сме още по-силни през пролетта. 

Цялото интервю четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"