0

Е дин от най-опитните играчи на Етър Ивайло Димитров сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща днес с неговия бивш тим Славия. Той сподели и целта пред „виолетовите“ през тази кампания.

- Ще успеете ли да стартирате с победа срещу Славия? 

- Силно се надявам това да се получи. Взехме много нови опитни футболисти и се надявам да се получи един интересен мач срещу моя бивш отбор Славия. Към този клуб имам сантименти, защото все пак съм играл седем години там. От там имам много добри спомени. 

- По-специален ли ще е този мач за теб?

- Прекарах много хубави години в отбора и спечелих Купата на България с „белите“. За мен ще е интересен двубой. Вътрешно ще е по-емоционален този мач. 

- Как мина подготовката? Чувстваш ли се готов за сезона?

- Да! Мисля, че всички сме готови. Реално резултатите ще покажат какво сме успели да свършим. Имаше кратка почивка и просто трябваше да поддържаме форма. Понеже има доста нови момчета в отбора е възможно да не сме се сработили добре. Затова ще е нужно време. 

- Краткото време за почивка и за подготовка притеснява ли те, че може да доведе до травми в даден момент през сезона?

- Във футбола винаги има моменти, в които може да получиш контузия. Хората от футболния съюз щом са преценили, че това е времето за почивка и трябва да е такава програмата, ние сме длъжни да се съобразим с това. 

Цялото интервю четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"