0

Т реньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след чутовната издънка 1:3 от Крумовград. Специалистът определи поражението като "срамно" и "неприятно". "Говорихме сега малко с играчите. Мисля, че допуснахме изключително детски и наивни три гола и изтървахме към 15. Това беше разликата. Имаме доста играчи и тези, които играха сега, не могат да защитят фланелката.... Всеки ще получи своя шанс. Исках по-свежи играчи да влязат. Срамна загуба за нас", каза Петев.

СЕНЗАЦИЯТА Е ФАКТ! Новакът Крумовград тресна шампиона! (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

"Имахме още в първата минута 100%-ово положение. Допуснахме елементарен гол при статична ситауция. В нападение се надпреварвахме кой ще изпусне. Лошо, неприятно, срамно. Това мога да дам като определение за мача", продължи той.  "Когато си футболист на Лудогорец, трябва да имаш високи цели. Ако не можеш да играеш под напрежение и да даваш максимума за победа във всеки мач, явно някъде сме сбъркали. Останахме с Тисера, който днес беше наказан и останахме без алтернатива в атака". 

Петев беше запитан дали усеща подкрепа от ръковоството, а отговорът му беше лаконичен. "Да". "Всеки трябва да играе на предела на своите възможности срещу Балкани. Трябва да вкараме ситуациите си. Единадесет войника трябва да излязат и да се борят като лъвове", заяви Петев. 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX