0

Л удогорец ще се бори със зъби и нокти да заличи загубата от 0:2 от Балкани и да продължи напред в Шампионската лига.

Реваншът от първия предварителен кръг е утре в Разград. „Естествено, че вярваме в продължаването ни, ние трябва да се постараем много. Изиграхме посредствен мач, допуснахме елементарни голове. Утре мачът трябва да е различен и да търсим победата още от първата минута. Трябва да сме умни, да не отиваме хаотични“, каза на пресконференция Петев. 

„За мен най-важното е себераздаването на всеки един, който влезе да играе. Логично е да са по-прибрани. Ние трябва да търсим нашите шансове. Трябва да заличим преднина от два гола. Нормално е да има напрежение, но ние трябва да се преборим с него. Трябва да играем като отбор, това е първото и най-важно. Ние по този начин излязохме от кризата през март. Всеки има качества и затова е в този отбор, да ги покаже. Основното нещо е утре всеки да се бори за другия. Залогът е голям, ние трябва да направим всичко възможно да преодолеем този противник, няма да е лесно. От нас зависи как ще действаме във всички 90 минути. И продълженията влизат в плановете, погрижили сме се и за това“, допълни треньорът.

Относно загубата от Крумовград в първенството той каза: „Гледах два пъти мача с Крумовград и мисля, че бяхме изключително вяли в защита, допуснахме три гола, но също така изтървахме над десет. Като бягане, не е било на същото ниво като с Балкани. Играчите са бягали повече в предните мачове, с лека ръка допуснахме три гола, което за нас е пагубно“.