0

Б ившият вратар на ЦСКА Ивайло Петров заяви, че на отбора на Нестор Ел Маестро му липсва лидер. Шампионът на България от 2008 година изрази учудване кога "червените" ще изиграят два поредни силни мача. Пифа даде коментар и относно Фернандо Каранга. 

"ЦСКА не може да направи два качествени поредни мача и не знам на какво се дължи това. Играем добре срещу Ботев (Враца), а после нищо срещу Черно море във Варна. Миналата седмица се изигра силен двубой срещу Берое, а сега не показаха същата игра. Няма значение кой е съперникът, ние сме ЦСКА и няма място за отстъпление. Нещо има, което куца, но не знам какво е.

Липсва лидер в отбора! Каранга се опитва, но той не е лидер. Лидери са Малдини, Зидан, Меси и т.н. Няма такъв човек в ЦСКА. Един лидер не може да си позволи да остави отбора с човек по-малко в мача с Черно море. Това е тънкият момент. Малките неща са много важни. Няма изявен лидер в ЦСКА. На всички отбори им липсва спортен психолог. 20% е талант и 80% е психология! Това показват изследванията. Много хора отричат тези неща и не знам защо”, каза Пифа пред “Мач Телеграф”.