0

Ф утболистът с най-много мачове за Арда Иван Коконов в елита сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящото гостуване на Славия в София. Той разкри целта пред отбора до края на шампионата и коментира бъдещето си. В края на сезона договорът му с тима от Кърджали изтича, но неговото желание е да го поднови за поне още една година.

„Очаквам да вземем трите точки в София. Арда започна да изглежда по-добре и това се вижда. Имахме проблеми с контузени играчи, но вече някои от тях се завръщат. Ще направим всичко възможно да победим Славия. Едва четири точки ни делят от седмото място и мисля, че имаме сили да го атакуваме. Това е нашата цел до края на сезона. Ще се постараем да стигнем до бараж за влизане в евротурнирите. Мисля, че физически ще издържим до края. Важно е и психически да сме стабилни.

Аз също се завръщам от контузия. Малцина бяха тези, които знаеха, че изпитвам болки в последните три месеца. Имах засегнат нерв в глезена и не бях на 100% готов. Да, влизах в игра, но на инжекции. Мисля, че вече съм добре. Не го пожелавам на никого, защото не е никак приятно това през, което минах“, започна Коконов.

Какво още каза Коконов четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"