0

Н ай-добрия футболист и капитан на Ботев Пд Ивелин Попов ще бъде наказан и няма да играе в следващия мач на тима си. „Канарчетата“ гостуват в Бистрица на ЦСКА 1948 в неделя. Попов получи жълт картон при победата с 4:1 над Берое, който е пети за него. От началото на сезона атакуващият халф има три картона с Левски и други два след преминаването си в Ботев.

В същото време героят на Ботев от мача с Берое - Антоан Бароан, не спести благодарностите си към Попов за неговата помощ в адаптацията. "Ивелин много ми помогна, откакто дойде. От първия ден дойде да говори с мен. Винаги ми помага и нищо не се е променило. Той говори постоянно с мен, опитва се да ме мотивира, благодарен съм му и знам, че е важен за българското първенство. Супер е да имаме такъв играч", коментира Бароан, който наниза хеттрик във вратата на тима от Стара Загора. "Чувството е страхотно, това е първият момент, в който бележа на новия стадион. Още по-добре се чувствам. Треньорът иска да изгради нещо от футболистите, а не само да ни остави на терена и да каже да играем футбол", каза още Бароан. 

Той разкри, че на разбора преди мача треньорът Керкез е посочил него за изпълнител на евентуална дузпа. "Не говорим за конкуренция кой ще бие дузпите. Това се решава преди мача. Чувствах се готов и добре да изпълня днес, а той се съгласи. Трябва всеки мач да изглеждаме по този начин, ако искаме да печелим. Нека се борим, а ако продължаваме с тази игра, ще постигнем доста", завърши нападателят.