0

О т Левски правят опити да раздвижат по-бързо нещата около Андриан Краев, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“. Причината е, че „сините“ искат по-бързо да научат дали ще разчитат на него през пролетта или не. За целта от „Герена“ искат да пришпорят кандидадите за подписа са му да извадят конкретни оферти. След това Краев и шефовете ще изберат най-добрата от тях. Халфът е спряган за Унгария, Турция и Израел. „Интерес има, но важното е какво ще получим черно на бяло“, коментират „сините“.

Както е известно, твърдеше се, че МОЛ Фехервар е пратил оферта за близо милион евро за Краев. По-късно обаче се оказа, че унгарците само са заявили евентуален интерес към него, но се водили преговори за закупуването му. Според запознати това важи и за останалите отбори. На „Герена“ обаче нямат безкрайно време и затова искат този случай да се разплете възможно най-бързо. 

Както е известно, Асен Чандъров ведната е готов да запълни дупката, ако Краев бъде продаден или пък Филип Кръстев бъде пратен на друго място под наем или продаден от Ломел.

В същото време на „Герена“ се надяват, че най-после ще направят пробив и при Анте Блажевич. Хърватинът в момента е в родината си, където прави опити да си намери отбор като пратен под наем, за да продължи кариерата си. „Сините“ не го искат, а той не желае да разтрогне техните условия. Патовата ситуация продължава от лятото и никой не печели от нея.