0

Ф утболист номер 1 за 2014 г. Владислав Стоянов е на път да възроди кариерата си. Днес той е започнал тренировки с Берое и ще играе в контрола с Янтра. 

През миналото лято 34-годишният перничанин заяви за „Мач Телеграф“, че за момента спира с футбола, но си остави вратичка, че ако успее да влезе във форма, през зимата ще опита да възроди кариерата си. И ето, че това става факт.
След края на миналия сезон, когато договорът му с Лудогорец изтече, той стана скаут в школата на шампионите. Сега Владо си е пуснал неплатен отпуск, докато кара проби в Берое. Ако Петър Хубчев му даде зелена светлина за договор, бившият национал може да остане и на работа в Разград, и да пази в Стара Загора, защото договорите за професионален футболист и за скаут, са различни.

Стражът се контузи тежко по време на лагер на националния отбор през 2017 г., след което дълго се възстановяваше. На няколко пъти той се подложи на операции в Барселона, тъй като имаше усложнения. В крайна сметка се върна на терена за Лудогорец, но само след няколко месеца спря с футбола, но какво виждаме – само временно. 

Иначе заралии са в търсене на нов вратар, тъй като разполагат само с Генадий Ганев и Иван Гошев на поста.