0

И зпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след церемонията по награждаването на вече 12-кратния шампион на България. Той разкри, че в клуба са постъпили оферти за Кирил Десподов, както и за други футболисти на "орлите".

„Много необичаен начин за празнуване. Действително емоциите малко утихнаха предвид финала на първенството. Децата заслужаваха едно такова празненство. Дойдоха над 3000 човека и им благодаря, благодаря и на тези, които ни подкрепяха по време на сезона“, започна Ангел Петричев.

„Всяка една титла е била трудна само по себе си. Тази титла беше много тежка. Явно Ивайло Петев е орисан да се справя и то по трудния начин. Благодаря му много, защото помогна на Лудогорец в най-трудния момент, както знаете – приятел в нужда се познава. Желая успех на всички български отбори. Всички знаят колко важно е да имаме възможно най-много отбори в европейските клубни турнири“, каза още той.

„Аз се доверявам изцяло на треньора, който каза, че отборът е готов. Имаме тежък жребий в квалификациите на Шампионска лига, защото Балкани не се страхува да атакува. Надявам се с помощта на нашата публика да отстрани Балкани“, вярва изпълнителният директор на Лудогорец.

Ангел Петричев бе попитан дали има оферти за футболисти на Лудогорец от други клубове: „Не само за Кирил Десподов, за много наши играчи има оферти. За Игор Тиаго рекорден и страхотен трансфер. В момента в Бразилия изключително много се коментира този трансфер. Вече за бразилците много по-атрактивно звучи българското първенство. Това е двоен удар за Лудогорец“.

„Шампионска лига е една мечта. Хората, които следят футбол отблизо знаят, че вече много по-трудно се влиза там, но искаме да бъдем там, защото сме били и знаем какво е“, завърши той.