0

С ериозен разговор предстои по оста Николай Костов – Николай Михaйлов. Причината затова е ролята, която ще има Ники през пролетта. Както е известно, той е титулярен капитан на „сините“ . За сметка на това обаче не успя да се утвърди като титуляр, въпреки че на няколко пъти успя да помогне на Андреев да „проветри“ главата си, като излезе титуляр вместо него. 

Футболист номер 1 на България за 2011 година не бил доволен, че Костов не разчита на него и при решаването на важните въпроси, за да може съблекалнята да бъде спокойна. Така започнал да го играе на обиден.

А ситуацията съвсем се влошила, след като стана ясно, че на „Герена“ се оглеждат за още един човек на този пост с опит.

Димитър Шейтанов е спряганото име за нов, а в този случай и стар вратар на „Герена“. През есента за Левски се спрягаха двама чужденци на този пост, които се представяха добре. Динко Хоркаш и Максим Ковальов се смятаха, че ще бъдат целите на „сините“. Според запознати обаче те предпочитат да заложат на Шейтанов, който все пак е юноша на клуба. Той обаче не успя да пробие при мъжете, макар че тренираше при тях. Малката Шейла обаче отказа да подпише договор със „сините“ и реши да се пробва като свободен агент в Англия, но се върна без договор. Сега обаче може да се озове в Левски, за да се подсили конкуренцията на поста. 

Иначе вариант е и Иван Андонов, който изкара известно време в Примаверата на Фиорентина, но италианците не пожелаха да го купят и в крайна сметка той остана в родния си отбор. Той обаче пази във формацията на „сините“ в Югозападната Трета лига.

Мнозина твърдяха, че Ники Михaйлов ще остане на „Герена“ през лятото, но в друга роля. На този етап обаче той не иска да слага край на кариерата си.