0

Щ о за птица е новият селекционер на националния отбор на България по футбол Младен Кръстаич, какво трябва да знаем за него, кои са слабостите му – това продължава да разкрива „Мач Телеграф“ във втори пореден брой. 

Днес фокусът е върху съпругата на Младен – Любица, чиято слава е не по-малка от неговата. Според комшиите тя е „врло лепа“, и е категорично в Топ 3 на най-красивите половинки на треньорите по време на световното в Русия. 

Любица, която дари съпруга си с три деца, вече е й баба (б.р. голямата дъщеря Светлана роди момче), но не се дава на младите и мързеливите. 

Тя ги предизвиква със своите снимки от фитнеси, както и с татуировките си. Има няколко на тялото си, но най-ефектни са тези на едната ръка, каквито има и Пауло Дибала. 

Младен и Любица рядко се появяват на публични места заедно, а връзките им датира от престоя му в Партизан. 

„Ожених се, тя забременя. Чудех се какво ми идва на главата, защото тогава карах „Юго“ (марка автомобил „Застава“) на изплащане, а бях платил само 2 вноски. Успокоих се и заиграх добре, когато дойдоха в джоба ми парите от Германия. Децата се возиха в джип“, разкрива Кръстаич пред „Моцарт спорт“.

Любица пък изобщо не си трае, когато медиите нападат или критикуват Младен. „Младен също е от плът и кръв. За разлика от много хора в него има истинска страст“, брани като орлица своя любим тя.
„Младен не е нощна птица. Харесва да бъде в компания, но в Германия се събираше предимно със сърби. Музиката е неговата любов. Обича да пее. Прави го дори на концерт на Миле Китич“, хвали го Любица. 

Самият той също пази семейството си далеч медиите, защото няма по-лесен начина да бъде атакуван един треньор – чрез близките му.