0

С тарши треньорът на Хебър Любослав Пенев бе повече от лаконичен след победата с 1:0 срещу Арда, като не стана ясно дали е сърдит на някого или просто не иска да коментира мача.

Синът на Пенев – Николас, отбеляза победното попадение в Пазарджик, но след мача треньорът реши да говори за странични неща, вместо за случващото се на терена.

"Приятно време за игра, добро осветление, добър терен. Децата, които подаваха топките, също се справиха много добре. Феновете отново бяха на ниво, отново ни подкрепят тук", каза Любослав Пенев пред "Диема Спорт".

Треньорът на Арда Николай Киров пък призна, че отборът му е играл добре на моменти в мача с Хебър, но големият проблем е вкарването на голове.

"Без да вкараме, няма как да победим и да постигнем нещо. Имахме предимство през първото полувреме, направихме пропуски. Имаше ситуации, в които имахме числено предимство в атака, а дори не се стигаше до удар. Взехме грешни решения при последния пас", анализира треньорът след загубата с 0:1.

"Имам проблем в завършващата фаза. Нямаме голмайстор, неслучайно това са най-скъпите футболисти. Много рано получихме гол през втората част. Това ни обърка и поне 15-20 минути не успяхме да се отърсим от това", призна Киров.

"Имаме проблеми, трябва да работим много. Сега ще имаме трима наказани за следващия мач, имаме и двама национали, дано се върнат в добро състояние. Паузата в първенството идва в добър момент, за да поработим върху някои елементи", каза още Николай Киров.